Rehabilitering

Rehabilitering

Tar du over en nedslitt bolig, kreves det gjerne en god del arbeid før boligen er oppgradert til dagens moderne standard. Slikt er krevende arbeid og bør utføres av fagfolk. Da er du sikker på at gjeldende byggeforskrifter følges til punkt og prikke. Vi har erfaringen og kompetansen som sikrer at du blir fornøyd.

På et tidspunkt vil en bolig eller et bygg slites ned. Da er det behov for en oppgradering. Kan hende badet eller kjøkkenet er slitt og trenger en oppgradering. Det kan også hende at selve byggets fasade trenger et friskt pust. La oss hjelpe deg med oppgradering av boligen din!

Vi setter i stand din bolig til opprinnelig tilstand, eller rehabiliterer de delene av boligen du ønsker. Vi kommer og tar en god gjennomgang sammen med deg om hvilke muligheter du har.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle