Om oss

Om oss

Knut Rasmussen Byggservice har lang og bred erfaring innen nybygg, tilbygg og renovering. Firmaet ble etablert i 2004, og har per i dag 5 ansatte. Vi ønsker å bruke de beste produktene, slik at våre kunder alltid får den beste tilgjengelige kvaliteten.

Innehaver Knut Rasmussen er utdannet tømrer, med fagbrev fra 1987. Vår kundekrets er stor og vi har mange faste kunder som bruker oss igjen og igjen. I tillegg har vi et godt rykte for å være ryddige og nøye i vår utførelse og kundebehandling.

Fagkunnskap gir trygghet

Knut Rasmussen Byggservice har sentral godkjenning for tiltaksklasse 1, som ansvarlig søker for alle typer tiltak, og utførende part innen følgende områder:

  • Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner
  • Overordnet ansvar for utførelse innen bygg og anlegg, herunder konstruksjon og tekniske installasjoner

 

Vi har mange gode samarbeidspartnere, og kan derfor tilby deg en totalpakke på det du trenger. Vi samarbeider med rørleggere, elektrikere, blikkenslagere, murere og gravere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle